Πυραμίς η αποδημητική


Πυραμίδα λοιπόν στα Blogs…

Πέντε πράγματα για μένα και πέντε Blogs να συνεχίσουν….

Ποτέ μου δεν μπόρεσα να προσδιορίσω τι ακριβώς μουσική ακούω. Για μένα η μουσική είναι ένα ταξίδι μέσα στο διάστημα, το εξωτερικό ή το εσωτερικό. Είναι ένα ταξίδι στο διάστημα που υπάρχει ανάμεσα στην ψυχή μου και το σώμα μου. Ο πρώτος δίσκος που αγόρασα ήταν των Pink Floyd το Wish you were here…μαζί με το Desire του Bob Dylan. Ο πρώτος που άκουσα παρόλα αυτά στην ζωή μου συνειδητά μετά τον Καζαντζίδη, ήταν το Aqualung των Jethro Tull, στο σπίτι αυτού που έγινε ο καλύτερος φίλος μου, πριν ακόμα γίνει φίλος. Στο σπίτι του πιο μεγάλου Guru μουσικής που ξέρω.

Το πρώτο βιβλίο που διάβασα συνειδητά ήταν το Λάθος του Σαμαράκι , μετά το 1984 και τα τρία επόμενα η τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών.

Η ζωγραφική είναι πολύ σημαντική για μένα και για αυτό έγινα γραφίστας, μετανιώνω που αναγκάζομαι να ξεπουλάω κάθε μέρα αυτό που αγαπώ τόσο, με ηλίθια σχέδια, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που πίστευα ότι μπορώ να κάνω.

Μου αρέσει να τρώω με φίλους, μέσα ή έξω από το σπίτι. Ακόμα δεν έχω προσδιορίσει την έννοια του σπιτιού, αλλά σίγουρα είναι εκεί που νιώθεις ασφαλής.
Οι φίλοι μου δύσκολα διακρίνονται, είναι λίγοι, πιο λίγοι από ότι πιστεύουν και πιο πολλοί από έναν.

Η αγάπη μου για αυτήν που έχω στο πλάι μου δεν προσδιορίζεται δεν καλουπώνεται δεν μπαίνει σε λέξεις. Δεν μιλώ για εκείνη.

Αυτά που αντιπαθώ, είναι αυτά που με έκαναν πρόβατο και πολλές φορές και τσοπάνη. Η συνειδητοποίηση όλων αυτών με έκανε λύκο. Και από τότε δεν είμαι πρόθυμος, να θέσω βάσεις σταθερές για τίποτα. Όλα κινούνται, προσπαθώ να μην συμβιβάζομαι αλλά να έχω κάποιο λόγο στην επανάσταση, όχι επανάσταση για την επανάσταση. Προσπαθώ να προσδιορίσω το μέγα κακό, πρώτα μέσα μου και μετά στα έξω. Γιατί εάν δεν αλλάξεις εντός δεν θα καταφέρεις τίποτα από το να αναμασάς λόγια σαν αυτά που σε χαλάν.
Και όπως θα έλεγαν και οι Queen… The show must go on.

wolfs.jpg

πέντε επιλεγμένα στην τύχη και όχι τόσο στην τύχη…
1. marialena
2. μουνι
3. mema
4. magica
5. therioanimero

3 Σχόλια so far »

  1. 1

    zouri said,

    σωστο το παιχνιδι τσοπανη προβατου

  2. 2

    julia said,

    Κοιτα τι μαθαίνει κανείς!!!!
    Το Θεριό ομως το έχουν ξεσκίσει, ολοι το βάζουν στη λίστα τους…χαχαχα

  3. 3

    pipistrello said,

    geia su sinadelfe…
    twra pu diavasa to post su to ematha…
    kala kaneis kai ginese lykos alla mathe pws oti polemame pio poly toso pio poly therieuei!!! Fountwnoume therieuoume alla sto telos tis meres o monos pu vriskete apenanti mas ine o odios mas o eautos.


Comment RSS · TrackBack URI

Σχολιάστε

All you need is love

love love love

Shush your Mouth's Blog

This is my truth, now show me yours

Stefanos Skarmintzos

Ψήγματα Ιστοριας Bits of History

jgalanis

Just another WordPress.com site

HELLYWOOD

by MiltosTr

Disconnect

Σκέψεις και ιδέες για έναν κόσμο συνεχώς συνδεδεμένο.

White Shadows

Antithesis

Λαϊκιστής

"Οι καιροί ου μενετοί" Θουκυδίδης

Oxtapus

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Βίκυ Παπαπροδρόμου: ό,τι πολύ αγάπησα (ποίηση, πεζογραφία & μουσική)

Μ' αρέσουν τα ποιήματα που ζουν στο δρόμο, έξω απ' τα βιβλία: αυτά που τουρτουρίζουν στις γωνιές κι όλο καπνίζουν σαν φουγάρα· που αναβοσβήνουν, μες στη νύχτα, σαν Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια... [Νίκος Χουλιαράς]