Πουτάνα «τεχνολογία»!!!


Χωρίς σχόλια και καλή εβδομάδα…

Ένα νέο που κυκλοφόρησε γρήγορα.. Μια Καναδική εταιρεία Γενετικής Μηχανικής, η Bio-Genica, φέρεται να έχει δημιουργήσει κατοικίδια ζωάκια τα οποία μπορούν να πωληθούν ως συσκευασμένα προϊόντα χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά που τους προσδίδει η τροποποίηση του DNA τους.. Ζωάκια, νέα μορφή ζωής, που πωλούνται σε ειδική συσκευασία που τα κρατά σε λήθαργο μέχρι την αγορά με διάρκεια ζωής από 1 ως 3 χρόνια και σε 6 διαφορετικούς χαρακτήρες, από πολύ ήσυχα μέχρι πολύ ζωηρά ανάλογα με το τι επιθυμεί ο καταναλωτής Αυτή η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Το όλο θέμα αποδίδεται ίσως καλύτερα μέσα από τον τρόπο παρουσίασης του προϊόντος όπως δίνεται από τους δημιουργούς του καθώς και οι απαραίτητες εξηγήσεις στο τέλος

1
Το Genpets δεν είναι παιχνίδια ή ρομπότ. Ζουν, αναπνέουν κανονικά…
Χρησιμοποιούμε μια διαδικασία αποκαλούμενη «έγχυση Zygote» που είναι μια μέθοδος για να συνδυάσει το DNA, ή για να παρεμβάλουμε ορισμένες πρωτεΐνες από διαφορετικά είδη θηλαστικών.
Ειδικότερα χρησιμοποιήθηκε το 1997 για να διασταυρώσει τα ποντίκια με βιοφωτοβόλα jellyfish και έχει χρησιμοποιηθεί από τότε για να δημιουργήσει υβριδικά κουνέλια, ψάρια, και πίθηκους.
Από τότε, το ανθρώπινο DNA έχει διασταυρωθει με ποικίλα θηλαστικά και το αποτέλεσμα είναι τα Genpets.

Έχουμε πάει ένα βήμα περαιτέρω με τη συσκευασία του Genpets™ στις πλαστικές συσκευασίες αντίθετα από οποιους δήποτε άλλους. Κάθε συσκευασία Genpet™ έχει ένα πλήρως λειτουργικό όργανο ελέγχου ελέγχου του μυοκαρδίου και μια λωρίδα ένδειξης καλής λειτουργίας, σε κάθε συσκευασία, ενώ το Genpet βρίσκεται σε κατάσταση καταστολής.
2
Είναι πραγματικά ζώα τα Genpets; Πώς γίνεται αυτό;
Το Genpets ζει, αναπνέοντας ;όπως τα θηλαστικά. Η Βιο-Genica είναι μια πολυεθνική επιχείρηση βιογενετικής που έχει συνδυάσει, το τροποποιημένο υπάρχον DNA για να δημιουργήσει το Genpets lineup. Το Genpets έχει αίμα, κόκκαλα, και μυς που θα αιμορραγήσουν εάν υποστούν τραυματισμό.
Τα ηλεκτρονικά περιφερειακά είναι μόνο στις συσκευασίες και χρησιμεύουν για τη βασική υποστήριξη ζωής, έξω από τις συσκευασίες το Genpets είναι πλήρως οργανικά.

Τα Genpets συσκευάζεται όπως τα παιχνίδια όμως.
Το Genpets έχει ως σκοπό να πωληθεί στα ράφια λιανικών καταστημάτων, μη παραδοσιακά καταστήματα κατοικίδιων ζώων. Γι’ αυτό συσκευάζονται σε πλαστική συσκευασία υψηλής ασφάλειας και στεγανότητας.

Πώς κατασκευάζονται τα Genpets;
Το αρχικό πρωτότυπο και η αναπαραγωγή Genpets δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας μια διαδικασία αποκαλούμενη «έγχυση Zygote».΄Εκτοτε, το Genpets παράγεται στα αγροκτήματα εργαστηρίων αναπαραγωγής της Biogenica. Η έγχυση Zygote είναι μία μέθοδος που συνδυάζει το DNA, με άλλες καινοτομικές τεχνικές βιογενετικής.

4
Είναι η βιογενετική τόσο προηγμένη;
Το 2003 το ανθρώπινο DNA συνδυάστηκε επιτυχώς με το κουνέλι (και άλλα ζώα), για να δημιουργήσουν τα επιτυχή υβρίδια χιμαιρών. Η BioGenica έχει κατωχυρώσει διεθνώς την μέθοδο κλωνοποίησης και αναμένει σύντομα την έγκριση για την παγκόσμια πώληση των Genpets. Το υλικό Allerca πωλείται ήδη ως πρώτιστο συστατικό για την βιοβλαστική αλλά και τις τράπεζες DNA.

Πώς ζουν τα Genpets στις συσκευασίες;

Στη συσκευασία υπάρχει μηχανισμός διαχείμασης που ελέγχεται από μια πρωτεΐνη στους σωλήνες θρεπτικού ανεφοδιασμού συσκευασιών. Αυτό ήταν ένα φυσικό γνώρισμα που βρέθηκε σε πολλά εποχιακά ζώα που θα διαχείμαζαν κανονικά στα πιό κρύα βόρεια κλίματα και έχει προστεθεί στη γραμμή Genpet. Αυτό εξασφαλίζει επίσης ποιότητα οργανικής καταστολής για το Genpets™ ενώ είναι στα ράφια καταστημάτων.

Τα Genpets μιλάνε;

Η Biogenica έχει περιορίσει τις φωνητικές χορδές για διευκόλυνση των καταναλωτών. Εντούτοις, κάνουν κάποιο ήχο.

Πότε το Genpets θα είναι διαθέσιμο για την αγορά;
Το συντομότερο δυνατόν!

Ποιο είναι το κόστος των Genpets;

Θα διατίθεται σε μια άκρως ελκυστική και ανταγωνιστική τιμή. Το Genpets έρχεται σε δύο βασικές εκδόσεις με διάρκεια ζωής 1 και 3 ετών.

Λειτουργούν με μπαταρίες;

Όχι, το Genpets είναι πλήρως οργανικώς συντηρούμενα. Η μπαταρία χρησιμοποιείται μόνο για τις συσκευές ελέγχου ζωής μέσα στη συσκευασία.

Advertisements

13 Σχόλια so far »

 1. 1

  Αρρωστημένη σύλληψη «ανθρώπου» -και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάει κατά διαόλου το περιβάλλον… Όταν ο «άνθρωπος» έχει τέτοια άποψη για το ρόλο του στον πλανήτη και για τη σχέση του με τη Φύση, τη ζωή και τα άλλα ζώα…

 2. 2

  Neraida said,

  ααα!!! Δεν αισθάνομαι καλάάάάάαααααα! Αηδιαστικό, απάνθρωπο, απαίσιο, επέχθιστο, γλοιώδες, άρρωστο!!!

 3. 3

  Black Sheep said,

  αχμ σόρρυ Τσοπάνη μου καλέ αλλά είναι hoax!!
  Ρώτα και το βλάκα τον μαυροπρόβατό σου (c’est moi!), που και να σου πεί 2-3 πράγματα 😀

 4. 4

  anlu said,

  Για urban legend μου μοιάζει…

 5. 5

  Black Sheep said,

  Δεν μοιάζει φίλη anlu, ΕΙΝΑΙ! 😀

 6. 6

  Ευτυχώς ποιυ είναι απλώς τέχνη -ακόμη…

 7. 7

  tsopanis said,

  Όπως είπατε και εσείς φίλτατε Λάμπρο , ευτυχώς που είναι απλώς τέχνη, (ακόμη).
  Αν και αυτό το «ακόμη’ πολύ με αγχώνει 😉
  Καλή εβδομάδα.

 8. 8

  Πωπω αηδία !
  Αντε με το καλό και εραστές κατα παραγγελία, ερωμένες, παιδιά, α, και μια γαιγιά παρακαλώ, πεθάνανε και οι δύο πιά !

  Με το συμπάθειο αλλα μου φαίνεται φρίκη !

 9. 9

  drosulitiss said,

  Διαβαζοντας τα παραπανω,την στιγμη που αρχισα να μελαγχολω βλεπω το ημερολογιο.Μαλλον πρωταπριλιατικος αποηχος ,σκευτηικα.Αν δεν ειναι καλαμπουρι ,την κατσαμε την βαρκα παληκαρια.Τι εχουν να δουν τα ματια μας!!!

 10. 10

  goas said,

  Αντε, αδελφοι μου, και τζενετικ αρνι σουβλας!

 11. 12

  Moυ θυμίζει ένα παιχνίδι με κάτι αποξηραμένα πλασματάκια, που τα βάζεις στο νερό με τροφή και ζωντανεύουν και ζουν κανονικά.. Πουλιόταν προ ετών στα μαγαζιά, ακόμα και στην Ελλάδα.. Μπρρρ..

 12. 13

  ladycat said,

  τι αλλο θα δουνε τα ματια μας αχτι κανει ο κοσμος για το χρημα αντι να φτιαξουν γεννετικα τροποποιημενα ανθρωπινα κυτταρα για να καταπολεμησουν της ασθενειες παλι με τα ζωα ασχολουνται οι ανεγκεφαλοι γενετιστες ελεος πια


Comment RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

All you need is love

love love love

Shush your Mouth's Blog

This is my truth, now show me yours

Stefanos Skarmintzos

Ψήγματα Ιστοριας Bits of History

jgalanis

Just another WordPress.com site

HELLYWOOD

by MiltosTr

White Shadows

Antithesis

Λαϊκιστής

"Οι καιροί ου μενετοί" Θουκυδίδης

Oxtapus *blueAction

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Sotiris Lochaitis's Blog

κρίνω μόνο αυτούς που μου δίνουν το δικαίωμα

Αρέσει σε %d bloggers: