Οι ερασιτέχνες έχτισαν την κιβωτό. Οι επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό


Ερώτηση 1 : Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση; Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.

Ερώτηση 2 : Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης, και μόνο η ψήφος σας μετράει. T α γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.

Ο υποψήφιος Α συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς. Συμβουλεύεται αστρολόγους. Απατά τη γυναίκα του. Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.
Ο υποψήφιος Β απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.
Ο υποψήφιος Γ είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου. Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέ απατήσει τη σύζυγό του.
Σε ποιον από τους τρεις θα ρίχνατε την ψήφο σας; Αποφασίσατε;

Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D . Roosevelt.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill .
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler .

Και επ’ ευκαιρία η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης: Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven . Αρκετά ενδιαφέρον έτσι;

Advertisements

5 Σχόλια so far »

 1. 3

  SimonSays said,

  Φιλικά πάντα…αλλά κάνε έλεγχο των γεγονότων σου πριν προστάρεις ανυπόστατη μυθολογία.

  http://www.quickbrightsharp.com/radworld/wacky/wacky_pop_2questions.html
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ludwig_van_Beethoven

  H μητέρα του Μπετόβεν δεν είχε ήδη 8 παιδιά (συνολικά 7 αδέλφια ήταν και αυτός ήταν το δεύτερο παιδί) όταν ήταν έγκυος με τον Λούντβιγκ ούτε είχε ποτέ σύφιλη. Από φυματίωση πέθανε όταν ο Μπετόβεν ήταν 20.

  -Simon @ atheoi.ORG

 2. 4

  Lykos said,

  Νομίζω ότι το νόημα της δημοσίευσης δεν είναι η ζωή του Μπετόβεν, ούτε θεωρώ ότι είναι σημαντικό αυτό τόσο για να το ψάξω. Να σου πω την αλήθεια ούτε ο Χίτλερ ξέρω τι έκανε στην προσωπική του ζωή, αλλά ο σκοπός του μηνύματος δεν ήταν βιογραφικός. Το νόημα όλου του κειμένου είναι ότι όλα είναι σχετικά και ότι αυτό που φαίνεται ότι είναι το σωστό δεν είναι απαραίτητα το σωστό.
  Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα «σωστά» τα οποία μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή που θα έδειχναν αυτό ακριβώς το πράγμα. Θα μπορούσα να φτιάξω μια ιστορία δική μου για να πω το ίδιο πράγμα με ψεύτικους χαρακτήρες. Απλά επέλεξα να γράψω αυτό το κείμενο θέλοντας να τονίσω ότι τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και πρέπον μπορεί να είναι πολύ εκτός πραγματικότητας.
  Τώρα το εάν κάποιος λάβει μια πληροφορία από κάποιον άγνωστο λύκο και την εκλάβει ακριβώς όπως την είπε, χωρίς την κριτική σκέψη και χωρίς να το ψάξει, είναι άξιος της μοίρας του έτσι και αλλιώς, αφού αυτό τον κάνει έρμαιο όλων των κειμένων που δημοσιεύονται και είναι πιο κακόβουλα από αυτό το ποστ.
  Καλά έκανες και το διευκρίνισες για την αλήθεια του πράγματος, αλλά έτσι κι αλλιώς η αλήθεια του νοήματος δεν χάνεται.
  Για να πω την αλήθεια ούτε τώρα που γράφω το μήνυμα αυτό έχω κοιτάξει εάν έχεις δίκιο αλλά δέχομαι αυτό που λες (μια και δεν έχω κανένα λόγω να μην το κάνω) περισσότερο μάλιστα από την στιγμή που δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για την οικογενειακή ζωή του Μπετόβεν. Για να το πάω ακόμα παραπέρα, υπάρχουν πολλοί που λένε (και φωνάζουν ότι έχουν στοιχεία) ότι ο Χριστός δεν υπήρξε, αυτό όμως δεν αλλάζει το νόημα των παραβολών του, για να μπορώ να τις χρησιμοποιώ και απο την άλλη ούτε και η χρήση τους αποδεικνύουν την ύπαρξη του.
  Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας.


Comment RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

All you need is love

love love love

Shush your Mouth's Blog

This is my truth, now show me yours

Stefanos Skarmintzos

Ψήγματα Ιστοριας Bits of History

jgalanis

Just another WordPress.com site

HELLYWOOD

by MiltosTr

White Shadows

Antithesis

Λαϊκιστής

"Οι καιροί ου μενετοί" Θουκυδίδης

Oxtapus *blueAction

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Sotiris Lochaitis's Blog

κρίνω μόνο αυτούς που μου δίνουν το δικαίωμα

Αρέσει σε %d bloggers: