… όλη την ώρα…


Πριν από ένα χρόνο αρρώστησα και μπήκα στο νοσοκομείο. Κάθισα κάποιες λίγες μέρες αλλά τελικά δεν μπόρεσε κανείς να μου πει τι ακριβώς είχα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο είχα κολλήσει ένα μικρόβιο το οποίο με ξαναέστειλε σε αυτό μέσα σε μερικές μέρες. Ήταν από εκείνα τα μικρόβια τα οποία θεωρούνται πολύ σοβαρά και μπορούν να φέρουν ακόμα και τον θάνατο σε κάποιες περιπτώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω άλλες δύο εβδομάδες μέσα στο νοσοκομείο με πυρετό και χωρίς αντιπυρετικά. Το νοσοκομείο έφερε ευθύνη για αυτή την κατάσταση μια και στον θάλαμο μου, ενώ ήταν νευρολογικής κλινικής, είχαν φέρει άτομα από την παθολογική μετά από το πανέξυπνο σχέδιο του τότε υπουργού Υγείας και Νυν δημάρχου Αθηνών Κακλαμάνη, ο οποίος ήθελε να εξαφανίσει τα ράντζα. Για αυτό το σκοπό άτομα της παθολογικής κλινικής μοιράζονταν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου με ότι επιπτώσεις μπορεί να είχε κάτι τέτοιο.
Λίγο καιρό μετά την νοσηλεία μου ξαναμπήκα στο νοσοκομείο στα επείγοντα να κάνω παρακέντηση. Περίμενα ώρες ατελείωτες για μια διαδικασία που από μόνη της διαρκούσε 3 ώρες. Μετά την πολύωρη αναμονή μου και ενώ είχα την ζαλάδα από την παρακέντηση, μου είπαν ότι μπορώ να φύγω και δίνοντας μου τα αποτελέσματα των εξετάσεων που ήταν πια καθαρά με έβαλαν να υπογράψω ένα χαρτί.
Μετά από καιρό θέλοντας να πάρω αντίγραφα των εξετάσεων μου από το νοσοκομείο πήγα και έκανα αίτηση, θέλοντας να συνεχίσω τις εξετάσεις εκτός του νοσοκομείου μια και δεν είχαν λυθεί τα προβλήματα που είχα. Το νοσοκομείο μου απάντησε ότι είχα πάρει αντίγραφα των εξετάσεων μου μια και το χαρτί που με έβαλαν να υπογράψω έλεγε ακριβώς αυτό, παρόλο που το μόνο που είχα πάρει ήταν το χαρτί των εξετάσεων που έκανα για την τελευταία παρακέντηση και ενώ στην διάρκεια της νοσηλείας μου είχα κάνει άλλες 4, τουλάχιστον 15 εξετάσεις αίματος και πολλές άλλες τις οποίες μου δεν μου δίνουν, γιατί υποτίθεται ότι έχω πάρει.
Αυτό είναι το νοσηλευτικό σύστημα της Ελλάδος.

Στα αρχίδια μου λοιπόν οι εκλογές. Στα αρχίδια μου λοιπόν οι πολιτικοί, αλλά μερικές φορές και η πολιτική. Είμαι μόνος. Είμαστε μόνοι και μερικές φορές σκέφτομαι πως σε αυτή την ζούγκλα για να επιβιώσει κάποιος δεν φτάνει να είναι λύκος, αλλά κάτι πολύ περισσότερο και πολύ πιο δολοφονικό.
Είναι μερικές φορές που σκέφτομαι ότι το να είμαι εντάξη εγώ δεν αρκεί, οπότε ίσως πρέπει να μην είμαι καθόλου εντάξη γιατί κανείς δεν είναι εντάξη μαζί μου.
Ισως τελικά ήρθε η ώρα να σας γαμήσω και εγώ… και δεν θα το κάνω με την ψήφο…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

All you need is love

love love love

Shush your Mouth's Blog

This is my truth, now show me yours

Stefanos Skarmintzos

Ψήγματα Ιστοριας Bits of History

jgalanis

Just another WordPress.com site

HELLYWOOD

by MiltosTr

White Shadows

Antithesis

Λαϊκιστής

"Οι καιροί ου μενετοί" Θουκυδίδης

Oxtapus *blueAction

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Sotiris Lochaitis's Blog

κρίνω μόνο αυτούς που μου δίνουν το δικαίωμα

Αρέσει σε %d bloggers: