Γιατί η ζωή δεν είναι …παιχνίδι!


ΑΡΜΕΝΑΚΙΤο 1982 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κυκλοφόρησε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής με κάρτες, που στόχος του ήταν η κατάκτηση του κόσμου. Το πρωτοποριακό για το παιχνίδι αυτό είναι πως δεν ακολουθούσε -ούτε ακολουθεί- τις γνωστές μεθόδους κατάκτησης του κόσμου, δηλαδή με πόλεμο, αλλά με μια σειρά κινήσεων που πράττει ο κάθε παίκτης με σκοπό τον έλεγχο του κόσμου και την επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας. Το παιχνίδι αυτό ονομάζεται «illuminati» και, όπως είναι ευραίως γνωστό νομίζω, παραπέμπει στη μασονία η ίδια η ονομασία του.Κατασκευαστής του παιχνιδιού αυτού είναι ο Steve Jackson. Η λέσχη bilderberg παραδείγματος χάριν που έχει καλέσει πολλούς Έλληνες πολιτικούς στις συνεδριάσεις της, μεταξύ αυτών και οι σημερινοί πρόεδροι των δύο μεγάλων κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και Πασοκ και όχι μονο.

Το παιχνίδι αυτό λοιπόν κατάκτησης του
κόσμου όπως φαίνεται σε αυτές τις κάρτες
προβλέυθηκε το χτήπημα στους δίδυμους πύργους αλλά και το αμερικανικό πεντάγωνο. Εδώ δεξιά παραθέτω δύο κάρτες που αποδεικνύνουν τα όσα αναφέρω. Στο παιχνίδι αναφέρει πως πρέπει να λάβουν χώρα αυτά τα δύο «τρομοκρατικά» χτυπήματα ώστε να υπάρχει ένας εχθρός που δε μπορεί να ηττηθεί, η τρομοκρατία, οπότε και να παίρνουν συνεχώς περιοριστικά μέτρα για την ελευθερία μας αλλά πάντα στο όνομα της δημοκρατίας και ελευθερίας και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Διαμαρτυρόμαστε για τη Μακεδονία και τις προσπάθειες εξωγενών παραγόντων να αλλάξουν την ιστορία μας, μα όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας εδώ στο παιχνίδι αυτό προτίνεται και έχει γραφεί και αύτο ώστε να ελεγθεί ο κόσμος, να γινει το «ξαναγράψιμο» της ιστορίας. Χαρακτηριστική η κάρτα που ακολουθει λοιπόν εδώ και «προβλέπει» όλα αυτά που γινόνται αυτή τη στιγμή και στη χώρα μας με τα Σκόπια και τους Σλάβους που προσπαθούν να οικιοποιηθούν την ιστορία μας, αλλά για όσους δε το γνωρίζουν και με τους Τούρκους, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Όμηρος ήταν Τούρκος(!) στη καταγωγή. Εδώ σε μία κάρτα του παιχνιδιού φαίνεται το «rewritting history» δηλαδή το ξαναγράψιμο της ιστορίας. Τυχαίο;

Προφανώς μιλάμε για ένα παγκόσμιο σχέδιο το οποίο είναι στημμένο εδω και 29 τουλάχιστον χρόνια, από τότε που εκδόθηκε το παιχνίδι αυτο.

Εδώ και πολλά χρόνια έρχονται η μια «πανδημία» μετά την άλλη, όχι η γρίπη των πουλερικών, οι τρελές αγελάδες, οι άνθρώπο θα πεθάνουν θα μολυνθουν ο ιός ΑΗ1Ν1 και λοιπά. Δηλάδή βλέπουμε μια τάση τρομολαγνείας και φοβίας και ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα εμβόλια τα δοκιμάζουν χρόνια ολόκληρα σε πειραματόζωα πρωτού γίνει εβολιασμός των ανθρώπων, τώρα σε μια απλή γρίπη, η οποία απλώς είναι μια πιο βαριάς μορφής γρίπη-λέγοντας πιο βαριάς εννοώ ότι δε περνά σε 3 μερες όπως οι περισσότερες- προσπαθούν να επιβάλουν μαζικό εμβολιασμό. Λένε, παραδείγματος χάριν, μέχρι σήμερα πεθάνανε 120 άτομα, αλλά δε μας λένε σε πόσες μέρες πεθάναν, σε τι κατάσταση υγείας βρισκόντουσαν και στις πόσες χιλιάδες ασθενών από τη γρίπη αυτή είναι οι 120 νεκροί. Γιατί άλλο 120 άτομα νεκροί στους 1000 ασθενείς και άλλο 120 άτομα στους 50.000. Όπως καταλαβαίνετε επικρατεί μια πλήρης τρομολαγνεία. Γιατί όμως; Μα όπως φαίνεται και σε αυτήν την κάρτα και αυτό προτίνεται ώστε να ελεγχθεί ο κόσμος. ΔΕΙΤΕ!!
Έτσι εξηγείται η τρομοκράτηση του κόσμου, στο παιχνίδι αυτό προτίνει τη δημιουργία τρόμου και εμβολιασμό στον κόσμο παγοσμίως. Μα… κανείς δε μιλά για τις παρενέργειες των εμβολίων αυτών. Το μόνο που λένε είναι «πάρτε το εμβόλιο να τελειώνουμε».

Henry Kissinger 1974, Υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. : Οι έλληνες είναι άναρχος, ανυπάκουος και ατίθασος λαός. Γι αυτό πρέπει να χτυπήσουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τον πολιτισμό και τα πολιτισμικά και ιστορικά τους αποθέματα, για να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ίσως καταφέρουμε να τους κάνουμε να συμβιβαστούν για να ξεπεράσουμε τα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας για την Ανατολική Μεσόγειο. Χμ, αυτό φαίνεται πως επιτυγχάνεται σιγά σιγά με τη λαθρομετανάστευση τις αθρόες Ελληνοποιήσεις και την είσοδο της χώρας στο Δ.Ν.Τ. Μα, η φράση του αυτή είναι και πρόδρομος τόσο της κάρτας «ξαναγράψιμο της ιστορίας», όσο και της ακόλουθης κάρτας στα αριστερά. Ποιό το νόημα της κάρτας; Κάταστρέψτε πρώτα τις βίαιες αντιδράσεις, και ελέγξετε τις βίαιες εξεγέρσεις, κάνοντας τον κόσμο να ζητά ειρήνη. Έπειτα, ελέγξτε και τους ειρηνηστές, ώστε να περάσετε να σχέδια σας. Σας θυμίζει τίποτα αυτο; Έχουν κάνει τον κόσμο να φοβάται να διαδηλώσει για να μη βγουν οι «γνωστοί άγνωστοι» και τα κάψουν όλα. Εντωμεταξύ πιστεύετε ακόμη ότι η κρίση δεν είναι τεχνητή και οι κυβερνώντες πουλημένοι μασόνοι που μας έφεραν το Δ.Ν.Τ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΤΑ:

Όμως, είναι δυνατόν οι μασόνοι να ελέγχουν ακόμη και τις περιβαλλοντικές καταστροφές; Φυσικά και όχι θα έλεγαν πολλοί με μεγάλη ευκολία, μα.. είναι δυνατόν να προβλέπουν τη καταστροφή στον κόλπο του μεξικού; και ειδικά με μιά κάρτα που έχει τέτοια αρκίβεια; Μια καταστροφή που γίνεται χρόνια μετά; Αντιπαραβάλετε την εικόνα αυτη, με τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου από τον κόλπο του μεξικόυ… παράξενο μπορεί κανείς να πει…

Μα ακόμη και οι οικολογικές καταστροφές στημένες; Και είναι δυνατόν να πέφτουν μέσα ακόμη και στη φωτογραφία που θα δημοσιευτεί με τετοια ακρίβεια; Χμ, σκεφθείτε πως έτσι και ο κόσμος αποπροσανατολίζεται.

Μαντέψτε τι άλλο προέβλεψαν και βρήκαν… τα μεταλλαγμένα, τον έλεγχο του καιρού, το τσουνάμι στην Ινδονησία…καθώς και στημένους σεισμούς .


Κάτι που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή είναι οι επαναστάσεις σε τόσες χώρες (βλέπε Αίγυπτο, Λιβύη) και η προσπάθεια κατάπνιξής τους….

Ένώ φαίνεται πως θα γίνει στο άμεσο μέλλον και φαίνεται στην ακόλουθη κάρτα είναι ένα ακόμη δήθεν τρομοκρατικό χτύπημα στο ρολόι του Big Ben και όπως φαίνεται στη κάρτα το ρολόι δείχνει 11 και 11… μήπως 11/11 σημαίνει; Να υπενθυμίσω ότι το 2012 θα γίνουν οι ολυμπιακοί αγώνες στο Λονδίνο.

Ενώ έτσι θα δωθεί το τέλειο πάτημα γι αυτούς να κάνουν πράξη την αμέσως επόμενη κάρτα που είναι … να βάλουμε τσιπάκι ώστε να καταπολεμηθεί η «τρομοκρατία»… Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει που λέμε… και να μας ελέγχουν κανονικότατα αλλά πάντα στο όνομα της δημοκρατίας .
Ενώ επίσης δε θα λείπουν και οι ανθρώπινοι κλώνοι…
Αλλά για να είναι σίγουροι πως θα καταφέρουν το τελικό τους σχέδιο έχουν στην άκρη και ένα σχέδιο υποτιθέμενης, δηλαδή ψευδούς επίθεσης εξωγήινων… όπως φαίνεται και στις παρακάτω κάρτες…

Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα τα οποία είτε λόγω χώρου είτε λόγω του ότι έχουν εκλέιψει ως στοιχεία από το διαδίκτυο θα έρθει ο σκοπός τους που δεν είναι άλλος παρά η κυριαρχία σε όλο τον κόσμο μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η εξωγήινη απειλή…

Τελικά μήπως είναι  η ζωή μας παιχνίδι για άλλους? Και θ’αφήσουμε να μας παίζουν σαν πιόνια?

 

Advertisements

7 Σχόλια so far »

 1. 1

  zoyzoy said,

  Χαίρομαι που το αναδημοσίευσες τουλάχιστον ας αφυπνιστούν όσοι περισσότεροι γίνεται μήπως και καταφέρουμε ν’αντιδράσουμε στο παιχνίδι που είμαστε απλά πιόνια τους.

  Τα θαλασσινά μου 🙂

 2. 2

  Δεν κατάλαβα. Ενστερνίζεσαι ή ειρωνεύεσαι τις συνωμοσιολογικές θεωρίες; Γιατί ολα εξηγούνται με την απλή οδό επειδή τέτοιες απόψεις υπάρχουν ήδη από τη δεκαετία του 50 με αντικείμενα φόβου τους Σονβιετικους; και αργότερα τον Κάστρο. Εσύ τι πιστεύεις;

 3. 3

  Lykos said,

  Καλημέρα zoyzoy

  Καλημέρα Δείμε,
  Η αλήθεια είναι ότι ούτε ενστερνίζομαι, ούτε ειρωνεύομαι. Η αλήθεια είναι ότι εξηγήσεις μπορούμε να δώσουμε πολλές και με πολλούς τρόπους. Το πρόβλημα έτσι και αλλιώς πάνω απο όλα είναι το σύστημα. Και το σύστημα (χρηματοοικονομικό) είναι απλά λάθος. Όσο η ενέργεια είναι στα χέρια των λίγων και δεν είναι απλά ελεύθερη (όπως θα μπορούσε να ήταν) όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
  Άλλωστε δεν έχουν περάσει και τόσα χρόνια απο την ευγονική, τις υποχρεωτικές στειρώσεις των Αμερικανών, ούτε από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (ανεξαρτήτως πόσοι Εβραίοι θανατώθηκαν) των Γερμανών. Όλα τα σενάρια για μένα παίζουν… μπορεί και ένας συνδυασμός όλων αυτών…

 4. 4

  Ιώ said,

  «Ένώ φαίνεται πως θα γίνει στο άμεσο μέλλον και φαίνεται στην ακόλουθη κάρτα είναι ένα ακόμη δήθεν τρομοκρατικό χτύπημα στο ρολόι του Big Ben και όπως φαίνεται στη κάρτα το ρολόι δείχνει 11 και 11… μήπως 11/11 σημαίνει; Να υπενθυμίσω ότι το 2012 θα γίνουν οι ολυμπιακοί αγώνες στο Λονδίνο.»

  Αυτή η κάρτα δεν δίχνει το Big Ben αλλά, αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται Ginza!!!
  Δείτε στον Σύνδεσμο τις φωτογραφίες και τις παραπάνω πληροφορίες…

  http://ypotheto.blogspot.com/2011/03/illuminati.html

 5. 5

  Καλησπέρα! Κατ’ αρχάς να σας συγχαρώ που αναδημοσιεύσατε το άρθρο, αφού στόχος του είναι να αφυπνίσει και να κάνει τους αναγνώστες να σκεφτούν. Επειδή όμως δε παρατήρησα καμία παραπομπή θα ήθελα να σας παρακαλέσω να βάλετε παραπομπή αν σας είναι εύκολο. Αν και δεν είναι στόχος μας αυτός ούτε και «κολλάμε¨ ως Ελλήνων Ενημέρωση σε τέτοια, αφού στόχος μας είναι απλώς η φανέρωση της αληθείας, ωστόσο επειδή αφενός θεωρούμε ως άτυπο- μεταξύ ιστολόγων- κανόνα την αναγραφή πηγής αλλά και αφετέρου επειδή υπάρχει νόμος για το θέμα αυτό (N.2121/1993) τόσο στην Ελληνική νομοθεσία όσο και στις διεθνείς συμβάσεις, θα σας παρακαλούσαμε αν είναι εύκολο να αναγράφεται η πηγή. Αν πάλι δεν σας είναι εύκολο δε πειράζει, αρκεί που βοηθάτε στην αφύπνιση του απανταχού Ελληνισμού και όχι μόνο, οπότε δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας γι αυτό.

 6. 6

  »Ο κόσμος όλος είναι σαν ένα κουκλοθέατρο με μαριονέτες, στημένες από έναν καλά κρυμμένο Σκηνοθέτη-Παραγωγό. Αυτός είναι που πάντα κινεί τα νήματα πίσω από μια κουρτίνα.Οι άνθρωποι χορεύουν και νομίζουν ότι χορεύουν από μόνοι τους ενώ οι ζωές τους είναι αποτέλεσμα πανίσχυρων Συμπαντικών Νόμων τους οποίους αγνοούν.» ( Μαharaji Charan Singh )

 7. 7

  Lykos said,

  @blackஜpearl,
  To μόνο που έχω να προσθέσω σε αυτό που έβαλες… είναι αυτό:


Comment RSS · TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

All you need is love

love love love

Shush your Mouth's Blog

This is my truth, now show me yours

Stefanos Skarmintzos

Ψήγματα Ιστοριας Bits of History

jgalanis

Just another WordPress.com site

HELLYWOOD

by MiltosTr

White Shadows

Antithesis

Λαϊκιστής

"Οι καιροί ου μενετοί" Θουκυδίδης

Oxtapus *blueAction

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Sotiris Lochaitis's Blog

κρίνω μόνο αυτούς που μου δίνουν το δικαίωμα

Αρέσει σε %d bloggers: