ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ…


Πληρώνω πολλά στην ΔΕΗ… πολλά όμως… Πληρώνω πολλά και μαζί με αυτά και μαλακίες… Πληρώνω ΕΤ, ΝΕΤ και όλα τα σχετικά… Δεν μπορώ να πω ότι είμαι υπερκαταναλωτής… αλλά σχετικά με τις υπηρεσίες που λαμβάνω πληρώνω πολλά… Μια πτώση τάσης επειδή έβρεχε… και ο υπολογιστής πήγε περίπατο… Αλλά ρε κουφάλες το φως δεν το σβήνω…

Πρώτα από όλους εσύ λέει η διαφήμιση του υπουργείου… εεεε, όχι ρε καριόλες! Πρώτα ΕΣΕΙΣ!… πρώτα εσείς και μετά εγώ! Η ώρα της γης… επιβάλει λέει να σβήσουμε τα φώτα… Λάθος… αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σας αλλάξουμε τα φώτα! Μας έχετε πρίξει τα ούμπαλα τα τελευταία χρόνια… ΕΣΥ, πρέπει να κάνεις… ΕΣΥ καταστρέφεις την γη… ΕΣΥ πρέπει να την σώσεις… ΕΣΥ πρέπει να κλείσεις τα φώτα… Εεεε όχι ρε πούστηδες… ΕΓΩ δεν τα κλείνω… μάλιστα θα τα ανάψω όλα! Θα τα ανάψω ρε, όχι γιατί αδιαφορώ για την γη… (όταν ενδιαφερόμουν εγώ, εσείς τρώγατε καρπούς από τα δέντρα) αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για τον άνθρωπο. Δεν φταίει ο κόσμος για την καταστροφή του πλανήτη. ΕΣΕΙΣ φταίτε… Και όποιος έχει άλλη άποψη… μπορεί να πάει να γαμηθεί… ΕΣΕΙΣ φταίτε! Γιατί να κλείσω τα φώτα ρε μάγκες; Για να μπορείτε να ξεφτιλίζετε την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη μου; Γιατί να κλείσω τα φώτα; Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε για άλλα 100 χρόνια το πετρέλαιο και να τρώτε τα λεφτά μας; Γιατί να κλείσω τα φώτα; Για να μπορείτε να βγάζετε βενζινοκίνητα αυτοκίνητα ακόμα 100 χρόνια ενώ θα μπορούσατε να τα μετατρέψετε εδώ και 40 χρόνια σε ηλεκτροκίνητα; Να κλείσω τα φώτα γιατί; Εσείς θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μη ρυπογόνα τεχνολογία εδώ και χρόνια… εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε μη ρυπογόνα τεχνολογία… ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!

Είναι πολύ πιο κερδοφόρο να λες στους πολίτες μην ανάβεις τα φώτα για μια ώρα… πέτα στην ανακύκλωση… μην αναπνέεις… από το να μετατρέψεις τα αυτοκίνητα σε ηλεκτροκίνητα, να εφαρμόσεις νέες τεχνολογίες μη ρυπογόνες, εναλλακτικές πηγές ενέργειας… Πρώτα από όλα δεν μπαίνεις στα έξοδα των μετατροπών και δεύτερον συνεχίζεις να ελέγχεις τον κόσμο μέσω του πετρελαίου… ΔΕΝ, ΔΕΝ φταίμε εμείς που έφτασε ο πλανήτης εκεί που έφτασε, ΕΣΕΙΣ φταίτε, η πολιτική σας… το μπουρδελοοικονομικό σας σύστημα.

Αλήθεια φταίμε εμείς… οι απλοί πολίτες του κόσμου για την ρύπανση; Το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου δεν έχει καν ρεύμα, αυτοκίνητο και ζει με λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα… όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει ένα αυτοκίνητο περίπου, ένα σπίτι, μια δουλειά… και αναρωτιέμαι τελικά ποιος έχει την μεγαλύτερη ευθύνη? ΕΓΩ με το σπίτι μου και το αυτοκίνητο μου, ή εσείς; Με τα εργοστάσια, το πετρέλαιο, τις βιομηχανίες, τις πυρηνικές δοκιμές, την μη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, την μη οικολογική πολιτική? Αναρωτιέμαι τι θα είχε καλύτερο αποτέλσμα… Εγώ να κλείσω τα φώτα, εσείς να αλλάξετε πολιτική?

Εεεε όχι δεν θα κλείσω τα φώτα… θα τα ανάψω… Θα τα ανάψω για να μην νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε… για να μην νομίζετε ότι μπορείτε να ΜΕ κάνετε ότι θέλετε… όχι δεν θα τα σβήσω…

26 Σχόλια so far »

  1. 1

    zoyzoy said,

    Έχεις δίκιο μαζί σου δεν τα κλείνω!Και άν τα κλείσω πως θα Βλοκάρω??
    Σου’χω λύση να μην πληρώνεις ΕΡΤεδώ

  2. 2

    Lykos said,

    Αγαπητή zoyzoy πέρασα απο το blog σου γεματος προσμονή μήπως μου έλεγες και κανέναν άλλο τρόπο… Αυτόν τον ξέρω και σύντομα θα αρχίζω να τον εφαρμόζω…
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

    Υ.Γ. συγνώμη για την γλώσσα μου στο παραπάνω κείμενο… αλλά όταν ξεφεύγω… ξεφεύγω…

  3. 3

    ασημωνης said,

    Tα πες και …ξαλαφρωσα!!!! Εγω προτεινω φωταγωγια εκεινο το βραδυ. Μεχρι και το ψυγει θα αφησω ανοιχτο για επιπλεον φως! Προσυπογραφω το κειμενο μεχρι την τελευταια λεξη του.

  4. 4

    ασημωνης said,

    Και με την αδεια σου θα το αναδημοσιευσω…

  5. 5

    rocksdemilo said,

    Αν και η θεματολογία μου είναι …κάπως διαφορετική,συμφωνώ μαζί σας! Εκτός όμως από την ΕΡΤ, η οποία είναι για βομβαρδισμό,είναι και εκείνος ο ΣΚΑΙ που αντιμετωπίζει το θέμα σα να επρόκειτο για πανηγύρι τύπου αλλαγή χιλιετίας. Άσε και εκείνο το «ψηφίστε με!»Τι προσβολή με αμπαλάζ την απόδοση τιμής σε…μεγάλους Έλληνες.

    http://rocksdemilo.wordpress.com/2009/03/17/

  6. 6

    mobodom said,

    ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ…!…καλό παίχτη!
    Ναι θα προβούμε σε συμβολική διαμαρτυρία και εμείς, μόνο που θα είναι…απο την ανάποδη! ώστε να σταλεί πράγματι ένα ηχηρό μήνυμα…στα πέρατα της οικουμένης!

    ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ: ΦΩΤΑΓΩΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ.

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.

    ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

  7. 7

    belarisa said,

    Πολύ σωστός….Το αναδημοσιεύω στο belarisa.gr

  8. 8

    Λύκε, συμφωνώ με το πνεύμα σου.
    Πλην όμως, αυτό δνε σημαίνει πως και εσύ και εγώ δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα.
    Η ανακύκλωση πχ δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν βάλει υποδομές το κράτος. Όπου όμως το κράτος έχει βάλει τις υποδομές, δεν είναι μαλάκες οι πολίτες αν δεν ανακυκλώνουν? (δεν το περιορίζω μόνο στην Ελλάδα).
    Δεν είναι μαλάκας αυτός που παίρνει το αυτοκίνητο για να πάει για τσιγάρα στο περίπτερο;
    Δεν είναι μαλακας αυτός που μένεις στα 5 λεπτά από το μετρό, αλλά πάει με αυτοκίνητο σοτ κέντρο και προτιμάει να μείνει 2 ‘ώρες κολλημένος στην κίνηση.

    Φυσικά και είναι μια παπαριά αυτό με τα φώτα. Ειδικά όταν αυτοί που καταπατούν το πρωτόκολλο του Κυότο μας καλούν να σβήσουμε τα φώτα , δλδ η ελληνική κυβέρνηση.
    Αλλά κι εμείς δεν είμαστε άγιοι.
    Καταρχάς εμείς δεν τους εκλέγουμε;

  9. 9

    Πολύ χαίρομαι που βλέπω κι άλλους σ’αυτό το κλίμα γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ ηλίθια!
    Αυτή η φάση με το πόσο φταίω εγώ κι εσύ μ’έχει κάνει έξαλλη κάποια χρόνια τώρα, όταν στη Γαλλία (λόγω ατυχήματος) αναγκάστηκα να αφήσω για λίγο το ποδήλατο και να κυκλοφορώ με το μετρό. Οι τεράστιες «περιβαλλοντικές» διαφημίσεις στους τοίχους μου έφερναν εμετό. Στα πλαίσια της καμπάνιας «κάνε εσύ τον πλανήτη καλύτερο» ή κάτι τέτοιο, αντίστοιχο με τις μαλακίες του Σουφλιά που θέλει να χτίσει ότι παραλία έχει μείνει ελεύθερη και να νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα, είχες διάφορες εξοργιστικές φωτογραφίες. Η χειρότερη (αυτή που δεν καταφερα να ξεχάσω ποτέ, όσο κι αν προσπάθησα) είναι το σαλόνι ενός σπιτιού με αναμένο το φως του πορτατίφ ενώ δεν υπήρχε άνθρωπος στο σπίτι. Υπήρχε όμως ένα τεράστιο ξεψυχησμένο δελφίνι να κοίτεται «στραγγαλισμένο» από το καλώδιο του πορτατίφ. Και το σλόγκαν «σκέφτεσαι τί κάνεις όταν καις υπερβολικό ρεύμα ;» ή κάτι τέτοιο…
    Όχι μόνο με παιρνάνε για μαλάκα αλλά μου ρίχνουν και τόνους βίας και ενοχών στην πλάτη! Ε, άι στο διάολο όλοι τους (κι όσοι μλκες τους ψηφίζουν, γιατί έχει δίκιο η Κροτ)
    Συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου, αλλά ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!

  10. 10

    ΜΑΡΑ said,

    lyke χίλια δίκια έχεις και να αγιάσει το στόμα σου!!!!!
    Αλλά δεν είναι λύση αυτή που προτείνεις.
    Με το να ανάψουμε όλα τα φώτα δεν κερδίζεις και τίποτα το αξιόλογο!!!!
    Ενώ αν τα σβήσουμε ίσως δώσουμε ένα δείγμα – και όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο το καλύτερο -γιατί έτσι ίσως δούνε – λέμε ίσως – ότι ο κόσμος αρχίζει να έχει δύναμη, συμμετοχή και ότι στο μέλλον με τη μαζικότητα αυτή θα μπορεί ίσως να αντιδράσει και σε άλλα πράγματα, να επηρρεάσει καταστάσεις, δηλαδή ένα μήνυμα ότι ο κόσμος αρχίζει να αντιδρά και ότι υπάρχει μαζικότητα.
    Εξάλλου η γή δεν είναι της Αμερικής ή της Ρωσίας ή της Κίνας, δεν είναι μπλέ,πράσινη η παρδαλή αλλά είναι των λαών, των ανθρώπων και αυτή θα παραδώσουμε στα παιδιά μας αύριο!!!!!
    Εξάλλου πρέπει με τα κριτήρια αυτά που γράφεις να μάθουμε να ψηφίζουμε, να τιμωρούμε…..
    Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ποιός δίνει τις κατευθύνσεις ή τις εντολές, όπως θέλεις πέστο!!!
    Εμείς, αφού μας δίνεται, έστω κι έτσι μια ευκαιρία μαζικότητας, ας την εκμεταλλευτούμε και ας νομίζουν όποιοι θέλουν ότι μας κατευθύνουν. Νομίζω ότι ακόμη κι έτσι θα το πάρουν το μήνυμα ότι ο κόσμος έχει δύναμη όταν αντιδρά μαζικά και θα το μετρήσουν… Τουλάχιστον το ευχόμαστε!!!!!

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΣ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Αφορά μόνο εμάς, εσένα, εμένα αυτούς που κάνουν τα σχόλια, τα παιδιά μας σε τελευταία ανάλυση

  11. 12

    ΧΡΟΝΟΣ said,

    Χαίρομαι που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται…και δεν υποτάσσονται σε κινήματα που υποκινούνται από το ίδιο το σύστημα και τα μεγάλα συμφέροντα…Να σαι πάντα καλά φίλε μου….

  12. 13

    zouri1 said,

    ουτε εγω θα τα σβυσω

  13. 14

    syneas said,

    Κι εγώ μαζί σου τσοπάνη.
    Στην ανάρτησή μου σε λινκάρω και ευχαριστώ που είπες περισσότερα από όσα θα μπορούσα να πω αλλά και καλύτερα από ότι θα τα έλεγα.
    Γενική φωταψία λοιπόν απόψε από 20:30-21:30 για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πρόβατα στο μαντρί!

  14. 15

    tsopanis said,

    Αναμμένα τα τέσσερα μάτια της κουζίνας (βράζουμε νερό)
    Αναμμένο και το γκριλ (βράζουμε νερό)
    Αναμμένη η καφετιέρα (βράζουμε νερό)
    Αναμμένος ο θερμοσίφωνας (βράζει από μονος του νερό)

    Και όλο αυτό το ζεστό νερό το κρατάμε για την… τουαλέτα (μέχρι να μας ζητήσει κάτι παρόμοιο και η ΕΥΑΘ )…. 😛

    A, πάρτε και καμιά πίτσα και καμια 20αριά μπύρες…. Εθνική έχει στις 8+30… 8)

    Να στε καλά… 😉

  15. 16

    Πώ πω, τόσο νερό ζεματιστό είναι επικίνδυνο πράγμα…
    Δεν βάζεις να μαγειρέψεις κάτι καλύτερα? Θα σου μείνει κιόλας και θ’ανοιγοκλείνεις και το ψυγείο! Άσε δε τον απορροφητήρα! 😉

  16. 17

    tsopanis said,

    thalassa sto vouno
    ετσι, έτσι… 😛
    Καλώς σε βρήκαμε…

  17. 18

    κωστας said,

    εχω αναψει μεχρι και τα χριστουγεννιατικα τα φωτακια… Καλα τα λεμε,αλλα…

  18. 19

    Εγώ σας βρήκα και χαίρομαι!
    Πάντως, ούτε τα ρολόγια τους να συγχρονίσουν! Πρώτα έσβησαν τον Λυκαβηττό και κανά πεντάλεπτο μετά την Ακρόπολη!
    Κώστα, ή είμαστε γείτονες ή έχεις αδελφή ψυχή που έχει επίσης αναμένα χριστουγεννιάτικα φωτάκια που αναβοσβήνουν κιόλας!

    Α, και μην ξεχνάτε, έχουμε και φορτιστές και πλυντήρια για να κάψουμε κι άλλο λιθάνθρακα της ΔΕΗούλας μας που πήρε κι 8% επάνω για να πληρώνει τα πρόστιμα ρύπων… Ουπς, συγγνώμη που τα λέω αυτά την ώρα της γιορτής της ώρας της Γης… Μην χαλάω και το πνεύμα της .. ώρας!

  19. 20

    Eίπες με μια ανάρτηση αυτό που προσπάθησα να πω κι εγώ με μικρά σχόλια σε διάφορα μπλογκ.
    Έτσι ακριβώς είναι.
    Εμάς να μας φεύγει ο κώλος για να σώσουμε τον πλανήτη (και γενικώς) και στους «σοφούς» «πάνσοφους» που κάνουν και συμβούλια, να τους μεγαλώνει απο το καθησιό και το φαγοπότι.
    Σε ένα μόνο φταίνε οι πολίτες με οικολογική συνείδηση
    Που ανακυκλώνουν τις κωλοκυβερνήσεις τους!

  20. 21

    Lykos said,

    Ευχαριστώ για τα μηνύματα σας. Είχα μέρες να μπω στο blog, έχω πολύ δουλειά τις τελευταίες μέρες. Χθες ήταν η ώρα της γης. Σήμερα είναι οι υπόλοιπες ώρες τις γης. Και σαν ειρωνεία άλλαξε μια ώρα στο ρολόι… Το να σώσω την γη, είναι κάτι που εξαρτάτε από εμένα, εσένα, τον καθένα, αλλά πρώτιστος από αυτούς. Αυτοί φταίνε για ότι έχει γίνει, αυτοί φταίνε για ότι δεν έχει γίνει. Δεν μπορώ να πω ότι οι πολιτικοί είναι οι “αυτοί”… Πάντα πίστευα ότι οι πολιτικοί είναι απλά μαριονέτες… άλλωστε ποιος βγάζει έναν πολιτικό; Εμείς; Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι. Οι εταιρείες και οι πολυεθνικές τους βγάζουν. Αυτοί τους δίνουν τα λεφτά, για διαφήμιση, για να βγαίνουν στα κανάλια, αυτοί τους υποστηρίζουν στα μέσα και στα έξω. Αγαπητή Кроткая θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα. Θα συνεχίσω να κάνω ανακύκλωση, θα συνεχίσω να κάνω οικονομία, θα συνεχίσω να αναπνέω και θα συνεχίσω να φτύνω κάτι δημάρχους που κόβουν δέντρα για να φτιάξουν parking. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μπορώ να σκέφτομαι.

    Η ώρα της γης, δεν ήταν χθες… η ώρα της γης είναι κάθε μέρα… Και όταν πριν από μερικά χρόνια η ΔΕΗ και η κάθε ΔΕΗ έβγαζε κέρδη εκατομμύρια έπρεπε να αλλάξει, αλλά δεν το έκανε. Δυστυχώς σε αυτό το σύστημα ακόμα και εάν άλλαζε θα το πληρώναμε πολύ ακριβά, όχι γιατί θα ήταν αναγκαίο, αλλά επειδή θα έπρεπε να συμμετέχουμε και εμείς σε ένα βρώμικο σύστημα που όσο περνάνε τα χρόνια και το αντιλαμβάνομαι, τόσο πιο πολύ νοιώθω την ανάγκη να το καταστρέψω… Είναι τουλάχιστον ειρωνικό να μου ζητούν να σώσω τον πλανήτη, αυτοί που τον έφεραν στην καταστροφή…

  21. 22

    Καλωσασβρήκα…

    Κάπου διάβασα και μ’ άρεσε:
    «Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών»
    και σκέφτομαι πως η έκφραση της οργής {έστω απόλυτα δικαιολογημένης}, αν απλώς μάς εκτονώνει και δεν έχει συνέχεια, μάλλον κακό μάς κάνει…

    Διαταύτα…
    έχω φτιάξει, με την βοήθεια και άλλων μπλογκιστών και μπλογκιστριών, έναν κατάλογο από 36 κοινωνικοπολιτικά ψέμματα {εκεί να δείς οργή…} και παρακαλώ εσάς και τους φίλους σας να έρθετε και να τα αξιολογήσετε-ψηφίσετε για να αναδειχτούν τα 7 μεγαλύτερα: psemmatapsemmata.blogspot.com

    Λαοάρεστον έργον θα είναι!
    Τρέξατε, τρέξατε…
    Τρείς και σήμερα μείνανε!!!
    Η προθεσμία λήγει… λήγει… λήγει…
    μα φυσικά… την ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ λήγει !!!
    {του 2009…} στις 12 τα μεσάνυχτα.

  22. 23

    Liakada said,

    Σαφώς Αυτοί φταίνε Λύκε μου ! Αυτοί και τά βρωμοσυτηματά τους !
    Ξαχνάς όμως κάτι. Ολοι στο ίδιο μαντρί ζούμε! Κι εμεις κι αυτοί πάνω στη γη!
    Αυτοί αδιαφορούν και κάνουν τη δουλεια τους ριπαίνοντας και εισπράτοντας..
    εμεείς τι κάνουμε για μας? Αδιαφορούμε κι εμείς? Δεν σώζεται η γη με το να κλέισουμε τα φώτα για μια ώρα… , αυτό είναι γνωστό!

  23. 24

    wes209 said,

    και για την ρύπανση εμείς φταίμε… ΒΕΒΑΙΑ… εγώ φταίω που πέταξα κάτω το τσιγάρο… δεν φταίνε οι βιομηχανίες και ο τρόπος παραγωγής των προϊόντων τους…όχι…ΕΓΩ φταίω…
    και βέβαια δεν έκλεισα τα φώτα ούτε εγώ… δεν θέλω να το παραδεχτώ ότι εγώ φταίω… φταίω και εγώ… αλλα όταν απο ένα ταμείο, χρόνια τώρα φεύγουν 10.000.500 ευρώ καθημερινά και από την επόμενη το ποσό που χάνεται είναι μικρότερο κατά 500 ευρώ, δεν κάνει καμία διαφορά… λύκε μαζί σου 100%

  24. 25

    θοδωρης said,

    πρόβατα είμαστε όλοι τσοπάνη και λύκε…
    να δω πότε θα γίνει κάτι…
    Αν….
    Καλώς σας βρήκα

  25. 26

    Kleanthi said,

    Κι εγώ είμαι κατά. Δεν τα έκλεισα τα φώτα μου. Αντί να κοιτάξουν να βοηθήσουν την Γη να μην πιάσει πάτο, κλείνουν τα φώτα.
    Ίδρωσε το αυτί τους!!!!!!!!


Comment RSS · TrackBack URI

Σχολιάστε

All you need is love

love love love

Shush your Mouth's Blog

This is my truth, now show me yours

Stefanos Skarmintzos

Ψήγματα Ιστοριας Bits of History

jgalanis

Just another WordPress.com site

HELLYWOOD

by MiltosTr

Disconnect

Σκέψεις και ιδέες για έναν κόσμο συνεχώς συνδεδεμένο.

White Shadows

Antithesis

Λαϊκιστής

"Οι καιροί ου μενετοί" Θουκυδίδης

Oxtapus

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Βίκυ Παπαπροδρόμου: ό,τι πολύ αγάπησα (ποίηση, πεζογραφία & μουσική)

Μ' αρέσουν τα ποιήματα που ζουν στο δρόμο, έξω απ' τα βιβλία: αυτά που τουρτουρίζουν στις γωνιές κι όλο καπνίζουν σαν φουγάρα· που αναβοσβήνουν, μες στη νύχτα, σαν Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια... [Νίκος Χουλιαράς]